Hoe om te gaan met rimpels op diamantschilderijen

Myth Of Asia

Diamond paintings zijn overal beschikbaar, maar de vraag is wat een Winkle veroorzaakt? Het antwoord is heel eenvoudig, het is allemaal in de voorbereiding en hantering. Diamantschilderijen zijn meer vatbaar voor Winkle en spotten vanwege de warmte die wordt toegepast met de borstel of druppelaar. Sommige artiesten beweren dat de kunstenaars een beetje water zouden moeten gebruiken terwijl ze zich voorbereiden op de schilderijen, maar ik denk dat dit een oud vrouwen is en helemaal niet kan worden geaccepteerd.

Diamanten kraken ook wanneer ze worden verwarmd, zodat je ze ook moet voorkomen. De meest voorkomende reden waarom een diamant door dit proces zal gaan, is omdat het oppervlak zeer beperkt is. Het kraken gaat vaak gepaard met een toename van de accumulatie van fijne stofdeeltjes. Het stof wordt ook afgezet op het oppervlak van de verf als gevolg van druk.

Het oppervlak van de verf is zeer niet-poreus, maar er zijn veel factoren die dit beïnvloeden en ervoor zorgen dat het te kregen. Je moet geduldig zijn, omdat zelfs een getrainde kunstexpert wat tijd zou moeten doorbrengen met het testen van een stuk voordat hij of zij het met succes kan schilderen. Andere redenen kunnen een slechte voorbereiding zijn – bijvoorbeeld als het schilderij latex bevat, zijn de kans op de verfoppervlak hoog. Ook is de kwaliteit van de prepatorenverf ook een grote factor, bijvoorbeeld het aantal verflagen en de dikte van die jassen.

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat er niets mis is met een enkele coating van verf. Zelfs een enkele laag is voldoende! Het enige probleem is dat de verf langzaam begint te pellen. De verf begint te pellen omdat de verflagen niet goed gemengd zijn – of, de verfaanvraag was te dik. Een ander belangrijk ding om te onthouden is dat – hoewel diamanten verf erg hard en duurzaam is – het krabt gemakkelijk.

Maar er zijn manieren om met dergelijke problemen aan te pakken. Als u echt uw diamantkunstwerk in topconditie wilt houden, moet u deze regelmatig opruimen met behulp van bepaalde reinigingsoplossingen. U moet ook beschermende handschoenen gebruiken bij het toepassen van reinigingsmiddelen. Een zachte doek, zoals een babyvegen, kan ook worden gebruikt om het oppervlak van uw stuk te wrijven.

Ten slotte is Winkle een normaal deel van het verouderingsproces voor allerlei kunstwerken. Diamantschilderijen zijn geen uitzondering. Hoewel ze worden beschouwd onder de mooiste creaties van de mensheid, gaan diamanten rimpels en zullen er uiteindelijk oud uitzien en uitkijken.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/