Koop tips voor het gebruik van het vijfminutendagboek

Koop tips voor het gebruik van het vijfminutendagboek

het vijf minuten dagboek

Het Five Minute Journal is een krachtig hulpmiddel dat je helpt je te concentreren op de positieve dingen in je leven en met intentie te leven. Gebaseerd op onderzoek in de positieve psychologie, leert het je bewuster te zijn en met intentie te leven. Het eenvoudige, gestructureerde formaat eindigt elke dag met een op dankbaarheid gebaseerde reflectie. Het is een geweldige manier om je dag met een positieve mindset te beginnen. En hoewel de Five Minute Journal klinkt als een ontmoedigende taak, is het eigenlijk vrij eenvoudig te volgen.

The Five Minute Journal gebruikt een eenvoudige structuur die je aanmoedigt om je te concentreren op wat goed is in je leven en om negatieve gedachten te vervangen door positieve the five minute journal. Het boek bevat korte citaten van auteurs die zo divers zijn als Austin Kleon en Ryan Holiday. Naast citaten zijn er ook uitdagingen die in het hele tijdschrift moeten worden voltooid. Een van deze uitdagingen is om buiten je comfortzone te treden en een reeks oefeningen te doen die je humeur een boost geven. De oefening is een uitstekende manier om stress te bestrijden en een positieve kijk op uw leven te creƫren.

The Five Minute Journal biedt een aantal oefeningen en gestructureerde aanwijzingen die je helpen een positieve mindset te ontwikkelen. De oefeningen zullen u bijvoorbeeld helpen uw relaties te verbeteren, uw humeur te verbeteren en uw relaties te verbeteren. Het tijdschrift is ongedateerd en gedrukt op duurzaam papier van FSC-leveranciers. Dit betekent dat het tijdschrift goed is voor het milieu en u zich niet schuldig voelt over het gebruik ervan. Behalve dat het een uitstekend dagboek is, is The Five Minute Journal ook een geweldige manier om tijd voor jezelf te maken.

Klik hier voor meer informatie: http://mylovelynotebook.nl/