Mijn huis verkopen via een makelaar – welke optie is beter voor mij?

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Mijn huis verkopen via een makelaar – welke optie is beter voor mij?

Als u een onroerendgoedadvocaat gebruikt om uw huis te verkopen, verdient u waarschijnlijk meer geld aan de verkoop. statistieken tonen aan dat huizen die door advocaten worden verkocht, gemiddeld bijna 40% hoger worden verkocht dan huizen die door individuele eigenaren worden verkocht. Het verschil tussen het verkopen van een huis via een advocaat en het zelf verkopen kan duizenden euro's zijn. Als u uw huis zelf wilt verkopen, moet u dus beslissen of u echt zoveel extra geld wilt uitgeven.

Als u een onwillige verkoper bent, is het misschien de beste optie voor u om uw huis te verkopen zoals het is. Dit kan betekenen dat u toch een goede prijs krijgt, ook al ziet het huis er niet zo aantrekkelijk uit als toen u het te koop zette Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Omdat veel huiseigenaren die huizen proberen te verkopen snel teleurgesteld zijn over de resultaten, overwegen verkopers deze optie vaak. Het vergt veel werk van uw kant, maar u krijgt er een goede prijs voor terug. Overweeg ook om contact op te nemen met de kopers die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw huis.

De traditionele manier van huizenverkoop, die wordt gedaan door een professionele huizenkoper, vereist veel onderzoek en onderhandelingen. U zult uw koper moeten overtuigen om uw huis tegen een lagere prijs te kopen, wat misschien niet mogelijk is, tenzij u een korting kunt krijgen op de huidige marktwaarde van uw huis. Via verschillende woningtaxatiediensten kunt u een beter beeld krijgen van de marktwaarde van uw woning. Als u het zich niet kunt veroorloven om uw huis via een traditionele verkoopmethode te verkopen, dan kunt u altijd proberen het te verkopen via een 'te koop door eigenaar'-regeling, waarin u wat geld kunt besparen.

Klik hier voor meer informatie: https://mijnverkoopmakelaar.nl/

Proudly powered by WordPress

Theme designed by Webempresa